2007-03-23
<< terug

hetZeteltje gaat over...

hetZeteltje gaat over. Digitaal en in het Echt. De Toekomstborrel heeft beslist!

Digitaal, volop naar Cathedra te Mullein, Second Life. In het Echt, het Zeteltje moet de Zetel in de Tweede Kamer worden en daarvoor moet aan meer draagkracht gewerkt worden. Dus ruim drie jaar de tijd om te groeien naar een Zetelgenootschap maar niet met deze website, op deze manier.

De vereniging is begonnen aan een nieuwe site, wanneer deze online komt, horen jullie tzt. Deze site blijft natuurlijk altijd bestaan. Archief.

Alle punten waar deze site overgaat zijn ongetwijfeld, onveranderd dezelfde, over vier jaar nog steeds actueel en dan gewoon weer de inzet.


Reageer op dit item


bron:

Naar de verenigings nieuwe website :-) >>>
Reacties

Auteur: nick hanekamp
Datum: 2007-04-26
Reactie:
Always for the good cause:www.vetoright.com Heel goed! Blijf zo doorgaan jongens. WE zullen jullie op de voet blijven volgen en te hulp staan indien nodig!

Auteur: Ron Florie
Datum: 2007-04-18
Reactie:
"We zullen doorgaan..." Succes

Auteur: Lies www.vvoorvictorie.eu
Datum: 2007-04-17
Reactie:
Succes bij de overgang, het overgaan.

Auteur: Marc Florie
Datum: 2007-04-17
Reactie:
Luitjes, ik ben trots op jullie inzet! Jullie kunnen op me (blijven) rekenen. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie een sneeuwbal gaan laten rollen! Gruss oet Kirchroa

Auteur: peter van galen
Datum: 2007-04-17
Reactie:
O o den haag, mooie stad achter de duinen, ooit zitten jullie er! ga door, ik steun! Peter

Auteur: Merel Wiersma
Datum: 2007-04-17
Reactie:
Ben het er ook helemaal eens. Goed initiatief genomen. Nu drie jaar om het volwassen te maken. Komt helemaal goed.

Auteur: CeesHM de Bruin
Datum: 2007-04-17
Reactie:
Complimenten met het doorzettingsvermogen. Ik vrees echter dat jullie inzet met hoongelach wordt bekeken door de zittende politieke macht. Die weten dat de macht is zeker gesteld dmv dichtgetimmerde regels en afspraken. Als je al wilt spreken over ongeoorloofd kartelvormnen dan is daarvan hier sprake. Er zal echt meer moeten gebeuren dan een zeteltje verwerven in de kamer. De kiezers die nu massaal wegblijven, ruim 33% ofwel 1/3 macht, moeten het weer geloofwaardig en zinnig achten hun stem nog aan een politieke partij te geven. De mooie kreet 'Veranderen van binnenuit' is kiezen voor voortzetting van partijen-dictatuur. Daarvoor niet kiezen vraagt moed, onbaatzuchtigheid, onafhankelijke geest en levensinstelling, zelfverzekerdheid en het acceptatie van het risico om te worden afgeschoten door waanzinnigen uit linkse of rechtse hoek. Dat is dus nogal wat. Wie durft dat aan? Overdrijf ik? Duik maar eens in de geschiedenis en zie hoe het velen verging die over een 'zeteltje' durfden te praten. Recent: Kasparov, Fortuyn. Wat oudere datum Jezus. Hun boodschap wordt schaamteloos politiek aangepast omarmd nadat ze eerst zijn afgeschoten, monddood gemaakt of opgehangen. Hebt u er nog zin in? Lees dan www.stichtingstop.nl. Met vriendelijke groet, Cees

Auteur: rocco
Datum: 2007-04-17
Reactie:
Top dat jullie blijven strijden voor de goede zaak. Respect!!