2006-11-09
<< terug

Benefiet eten voor microkrediet moeders...

Een symphatiek idee van een aantal enthousiaste vriendinnen waar we natuurlijk helemaal achter staan! Ze organiseren een benefiet etentje op 20 november in Amsterdam. De opbrengst gaat helemaal naar microkrediet voor moeders.

Kaarten voor de benefiet avond kosten 50 euro en de avond zal bestaan uit een 3 gangen menu, 2 consumptiebonnen en verschillende optredens. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel. Dit alles gaat plaats vinden in hotel/restaurant de Goudfazant in Amsterdam vanaf 18.30 tot 00.00.

Over microkrediet...

De oprichter van microkrediet, Muhammad Yunus, heeft onlangs de Nobelprijs ontvangen! Zijn droom is een wereld zonder armoede. Iedereen heeft recht op die eerste dollar die je nodig hebt om je eigen geld te verdienen. Ook de allerarmsten, die vaak (nog) niet in aanmerking komen voor krediet bij de microfinancieringsinstellingen. Microkrediet voor Moeders blijft zich daarom inzetten voor deze groep.

Microkrediet voor Moeders is een stichting die vrouwen in AziŽ kleine leningen geeft waarmee ze investeringen kunnen doen die hun inkomen blijvend vergroten. Ze lenen het geld voor de hengel in plaats van dat we de vis weggeven. Op die manier geven ze hen de kans om de kwaliteit van hun leven en dat van hun kinderen te verbeteren.

Ze richten zich op vrouwen omdat het grootste gedeelte van de allerarmsten uit vrouwen bestaat. Ze kiezen ook voor vrouwen omdat uit onderzoek blijkt dat vrouwen investeren in het huishouden en de kinderen. Naast de lening geven ze ook begeleiding en advies bij het opzetten en uitbreiden van hun onderneming.

Meer informatie... Gebruik onderstaande link!


Reageer op dit item


bron:

Website van stichting Microkrediet voor moeders >>>
Reacties

Auteur: wow gold
Datum: 2008-05-15
Reactie:
We offer wow gold, Warcraft gold, We have an outstanding world of wow gold experience. If u want buy cheap wow gold, please come here to our site. We have done a great number of orders for warcraft gold and have hundreds of orders for you.