2006-10-10
<< terug

KunstZetel in de TK? Wellicht vertraging...

We waren goed gewaarschuwd maar toch is ook hetZeteltje over de horde van de ondersteuningslijsten gestruikeld. In tegenstelling tot de onderzoeksuitkomsten werden het niet minstens tien kiesdistricten maar enkel drie; Limburg, Den Bosch en Amsterdam. Van de ruim 400 mensen, die aangaven hun handtekening af te geven hebben de afgelopen week net iets meer dan honderd dit ook daadwerkelijk gedaan.

We hebben besloten alleen het district Amsterdam in te leveren en dus zullen we alleen in dit district aan de verkiezingen deelnemen. Ons initiatief is geen eendagsvlieg. We willen beweging losmaken en een gedachtegoed sterker maken. Meedoen en inspireren is ons nu net zoveel waard.

Een en ander wordt wel allemaal beduidend duurder, als je dit goed wilt doen van Maastricht tot Amsterdam. Dus kiezen we in de huidige situatie voor het beter heel erg goed doen op een relatief kleine ruimte. Een en ander zal dan verder dragen en tot meer draagkracht in het hele land leiden en dan komt het er wel van in de toekomst.

Maar misschien gewoon ook wel al nu, het is anderen al eerder gelukt in een enkel kiesdistrict.


Reageer op dit item


bron: