...Logboek

Sander houdt een kort logboek bij over de ontwikkelingen binnen het Zeteltje. Onderstaand de laatste editie. Scrollend ga je steeds verder terug in het verleden.

 


door hoogleraar Arjo Klamer in NRC >>>

 

08.01.07

Sander vindt er werkelijk geen ene moer aan om een logboek bij te houden en heeft besloten dit per 2007 niet meer te doen. Hij is volop aan Second Life begonnen. Ontmoet hem daar op maandagavond (19.00 uur) of woensdagmiddag (14.00 uur) en bouw virtueel mee, hetgeen toekomstig in het echt dient te gebeuren. Je vindt het land van het Zetelgenootschap (Cathedra) te Mullein (125, 142, 106).

 

 

 

 

14.11.06
De campagne slokt werkelijk alles op. Er bestaat gewoon niets anders meer. En geen tijd. Geen mankracht genoeg. Dus alweer... Nog geen gedegen organisatie. Maar goed, dat wisten we.

Geen tijd voor niets dus. Om nieuws aan te dragen. Leden pagina bij te houden. Actief werken aan de drie dingen. Naast politiek, ook activiteiten en Cijfers en Weten. Geen afwikkeling van de shop aankopen en leden. De mail, de post. Dit log. Het is eigenlijk... Te veel.

Voor het gemak dan vriend, vrouw en zoon even vergeten. Manouk, Jacinta! Shit.

Dus campagne. Nog een dikke week. En dan? De Zetel en in een klap ruimte en kracht om de organisatie gedegen te maken of lekker rust, alles op een grote hoop en vormgeven voor over vier jaar. Een jaar in Suriname?

Het zou allebei geweldig zijn.

16.10.06
Die toegezegde handtekeningen gingen ze dus massaal niet zetten. Potjandorie! Uiteindelijk was het maar direct genoeg voor drie kiesdistricten. Met kunst en vliegwerk, zoals voor veel nieuwe initiatieven gewoon blijkt, hadden het er meer kunnen worden. Okay, toegegeven, ik heb het ook geprobeerd maar hoe meer mensen ik in Rotterdam het gemeentehuis inpraatte, hoe sterker ik het gevoel kreeg, dat dit niet de juiste weg was. Het initiatief is gewoon nog niet bekend genoeg en dan heeft het ook allemaal geen zin, als een kip zonder kop door te zetten. Dus we gaan gewoon alleen in Amsterdam meedoen, dan blijven de kosten onder controle, bereik je toch heel Nederland en overtuigd van het idee en gedachten, het komt het er toch wel van. Misschien gewoon wel al aanstaande 22 november. Het is eerder gebeurd. Ben er ondertussen aan gewend vooruit te zijn in gedachten maar dat het in de praktijk langer duurt. Afgelopen zaterdag las ik bijvoorbeeld voor eerst een pleidooi vanuit de wetenschap. Als hij had geweten van hetZeteltje had die het er best bij geschreven :-). Dus... Op campagne. Overtuigd dat we de boel kunnen inspireren!

02.10.06
Jezus, wat is dit allemaal spannend! Ik geef het grif toe. Denk vaker waarom moest deze rusteloze geest bij mij uit komen maar het is gewoon echt te gek om hier mee bezig te mogen zijn. Ben gedreven en voel me gesteund maar ontvang natuurlijk ook de nodige kritiek. Dit is natuurlijk helemaal best en zal er alles aan doen om het te weerleggen. De verkiezing enquete is afgesloten en men heeft voldoende steun uitgesproken. Zo ongelofelijk benieuwd of men nu voor de benodigde ondersteuninghandtekeningen gaat zorgen.

Alweer een deadline… 9 oktober gaan we het weten!

08.08.06
Ik hik vreselijk aan tegen zaken als forums, hyves of tegen het regelmatig schrijven van een log. Het zijn niet mijn sterkste zaken en als het aan mij ligt verdwijnt dit log ook op het moment dat dit Zetel initiatief behaald wordt en dit ‘geïnitieer’ omgezet wordt in een gedegen organisatie.

Voordat het eventueel zover is, ben ik momenteel hard aan de verspreiding van onze enquête geslagen. Uit het onderzoek moet de haalbaarheid blijken. Vriendelijk wil ik je vragen de enquête in te vullen en deze wellicht zo breed mogelijk te verspreiden binnen jou netwerk.

Je hoeft enkel op deze link te klikken. Dank je wel!

22.05.06
De afgelopen weken en deze week natuurlijk nog meer... heel erg veel met Spontaan en ArtMat bezig geweest. Het lijkt erop dat het weer het gaat laten afweten, aanstaande donderdag maar dat zal de pret niet drukken. Spontaan wordt echt helemaal goed. Het kan nauwelijks anders...

Zou te gek zijn nu toch echt een journalist te vinden. We gaan er hartstikke veel op uit deze zomer en er bestaat twijfel over de koers van het Zeteltje... Toch meedoen aan die verkiezingen of toch gewoon bij de Lenteverklaring blijven. De meningen zijn verdeeld. We zullen zien, wat er donderdag gezegd wordt.

Ben je tot slot bezig met de 'Dag van de Vrede'...

29.04.06
Moet er deze week nu iets van maken als… Het spijt me… Dit initiatief… Ben er eigenlijk toch, als het over de inhoud van dit webportaal gaat, het meeste zelf mee bezig… en dan schiet het niet zo helemaal op als je een Spontaan feestival in voorbereiding hebt en net afgelopen week voor de eerste keer vader bent geworden… Geluk, geluk… geluk… Sam_Anida… Dus vergeef… :-).


06.04.06
Neem je wat keuzes, zoals in die ‘Lenteverklaring' beginnen zich aan de andere kant weer allemaal stemmen te verheffen. En ja, waarom ook niet? Er is toch nog ruime tijd te gaan! Er kunnen zomaar dingen gebeuren en dan loopt het zo los met die 19 kiesdistricten. De vereniging is ingericht, dus waarom niet inschrijven bij die kiesraad. Laat het lopen, laat het zijn gang gaan. Als het zo moet zijn!

Los daarvan volop bezig met allerlei inspirerende zaken. Spontaan te Docklands volop in voorbereiding. In de basis niet anders als de idee voor een ‘Stad van Licht'. Daarnaast volop in voorbereiding de politiek te bestoken met ons “Sociaal programma' en de ‘Opvallendste punten'. Tot slot dat ‘Weet idee'! Het raakt een beetje ondergesneeuwd. Toch eens Elsevier bellen!21.03.06
Ben dit initiatief met enkele vooropgestelde doelen begonnen. Nu gaat het veel goede kanten op, maar het invullen van verschillende doelen, zoals het vinden van een perfecte lijsttrekker, is me bijvoorbeeld niet gelukt. Dan is het vervolgens een simpele afweging. Zet je een niet perfect scenario voort met alle investeringsrisico’s die daar voor nodig zijn of geef je er een wending aan om deze risico’s te vermijden, zodoende bezig te kunnen zijn met zaken die me persoonlijk liever zijn, zoals allerlei voortkomende activiteiten.

Mede door het gegeven dat ik aanstaand vader wordt en daar graag goed tijd aan wil besteden is het vandaag een dag van aanpassingen. Lees de ‘Verklaring Lente 2006’…

 

18.03.06

T I M E - O U T

Bij een initiatief als dit, komt echt een onnoemelijke berg aan informatie binnen,
doen zich talrijke mogelijkheden voor, hangt alles samen en
hebben besluiten links, best gevolgen voor rechts.

We zijn even bezig, enkele keuzes te maken!10.02.06
Lekker aan de gang maar het wordt nu toch echt tijd de promotiekant van de LRVP aan te pakken. Het aantal site bezoekers loopt voor het eerst sinds het begin van dit initiatief iets terug en op zich is dit logisch… Je moet iets aan profilering doen! We hebben er nog nooit een persbericht aan besteed, nog geen enkele keer een poster opgehangen, een flyer uitgedeeld of bijvoorbeeld mijn Extrema mailing aangesproken.

In het nieuws en bij nodig staat een oproep voor een ontwerper. Wie?

Verder druk aan de slag geweest met Artmat, dag van de vrede, een groeilokatie, een presentatie feestje, wa(an)zi(nni)ge brieven, filmavonden, kiesdistricten, hyves, opvallendste puntenplan & …

Doel voor het einde van deze maand. Dit log in een grote link te laten veranderen.

 

27.01.06
De problemen zoals in onderstaand, vorig log zijn nu goeddeels allemaal opgelost. Sterker nog, het werkt en hoe! Tussen de digitale drama's heeft Guido het systeem uitgebreid. Het is helemaal te gek, zoals deze site nu werkt. In de toekomst nog een ander lettertype… Enfin.

Voelt helemaal alsof het tijd is. Gooi eens wat stof op… Na een ruim jaar van initiëren.
een goede aanleiding toch, die Popnota …

‘ Wa(an)zi(nni)ge brieven '

22.01.06
De eerste weken van dit nieuwe jaar zit ik aangaande het Zeteltje best met mijn handen in het haar. Een samenspel van problemen bij de hosting, de techneuten en een overleden pc maken het dat ik de goede informatie die ik kwijt wil, niet kwijt kan. Op Noorderslag was het bijvoorbeeld zeer inspirerend. Met name Arda's Popnota, die op 1 februari in de Kamer behandeld wordt. Ook info over de bijeenkomst morgen van NieuwElitairElan wil ik kwijt. Maar hoe te doen?

Hiermee samenvallend is het CMS (informatiebeheersysteem van de site) super uitgebreid.
Alleen werkt het nog niet :-).
De vruchten komen later…

29.12.05
Afsluiten van het eerste echte jaar, dat ik volop aan het Zeteltje initiatief werkte. Het heeft gewoon een goede vorm nu. In het eerste aanstaand halfjaar grote nadruk op activiteiten, een en ander om geld bij elkaar te verzamelen om in het tweede halfjaar de echte campagne te kunnen beginnen voor dat begeerde Zeteltje in de Kamer. Het zal nog een hele dobber worden, met name om die ondersteuninglijst geregeld te krijgen. Derhalve feesten, partijen en filmavonden. Enfin, een en ander uit de doeken gedaan in het jaarverslag 2005.

Oprecht afsluitend met de wens ‘Laat iets gebeuren’. Dat we er in 2006 iets goeds en positiefs van maken. Dat we de crisis van de eerste vijf jaar vergeten en dat het ‘Millennium of Love’ zijn ware aanvang mag hebben.

16.11.05
De kracht van woorden. De manier waarop je ze zegt of schrijft. Als ik zo teruglees onderstaand dan moet ik toch best lachen. Heel veel links en rechts voor veel van hetzelfde. Het is je gevoel van het moment, de wijze waarop je het brengt maar ondertussen, gaat gewoon het hele initiatief vooruit. De afgelopen maand veel op de site verschenen over de ontwikkeling van de verschillende initiatieven. Een jaarverslag voor de leden is bijna klaar en onverminderd zijn we op zoek naar die schrijver, die de boel komt ondersteunen. Deze site dan eindelijk ‘afkrijgen’ en dan mee in de pot roeren. Moet Nederland toch meer op zitten te wachten dan een nieuwe in de reeks van ‘De’ Doorgeslagene… Ik bedoel natuurlijk ene De Vries in de reeks van laten we zeggen, De Vlieger, De Mol en De Hond?

19.10.05
Tussen de regels door kan er gelezen worden dat ik aan het begin van dit initiatief een foutje van een jaar maakte. Geen kamerverkiezingen in 2006 maar 2007. Dit veranderde de zaak en dat nu alleen maar meer door wel heel erg goed nieuws. Ik ga nu echt gewoon vader worden! Accenten verleggen dus! Meer ondernemen, goede ideeën naar deSocialeOnderneming.nl. Het Zeteltje iets meer naar de inspiratie/hobby sfeer. En dan in augustus 2006, voldoende budget om ervoor gaan of toch maar niet? Het flitst, flasht en de cash is gewoon niet genoeg om er op dit moment een ‘gelikte’ vereniging van te maken. Dromen en idealen onverminderd in uitvoering, derhalve blijven de uitnodigingen staan in mijn log van 12.09 of bij ‘nodig’.

12.09.05
Schreef ik eerder dat mijn overeenkomst met Marcel Extrema wellicht bijna afgerond is, na enkele weken van rust denk ik daar heel anders over. We zullen er echter uit moeten komen, wil er voldoende kracht ontstaan om dit initiatief te laten slagen. Goede hoop echter. Een andere bijstelling die er gemaakt moet worden is met het Zeteltje alleen aan de kamerverkiezingen mee te doen. De gemeenteraad zou eerst aan de beurt moeten komen, hoewel daar thans nog weinig tijd voor is. Dit met uitbreidingen van de site en ideeën onderstaand al uit de doeken gedaan maken er een drukke boel van. Hoogste tijd voor instelling van campagne- & verkiezingscommissies. Het vinden van een journalist om deze site bij te houden heeft ondertussen echt prioriteit.

23.08.05
Ben er moe van… Zomerfestivals, te veel regen en te weinig zon! Deze week hard van leer, dan naar Athene en vervolgens uitwaaien op een nostalgisch Grieks eiland. Referentie heb ik niet, dus of het goed is dat de vereniging bijna 150 leden en donateurs telt, weet ik niet. Ben er blij mee en sta er niet meer alleen voor. Inspirerend is de zomer zeker geweest en heb bergen werk te verzetten in het aankomend jaar. Een Stad van Licht, de Tasbak, filmavonden in de 19 kiesdistricten en uitbouwen van de site, zodat ondersteuningskracht voor goede initiatieven groter wordt. Zinnen op een Zeteltje, de overtuiging wordt telkenmale maar sterker dat er inspiratie nodig is in en rondom het torentje in Den Haag. Gaat niet goed met dit land, waar trots plaats maakt voor schaamte.

04.07.05
Best wel moeilijk dit Zeteltje initiatief. Bijvoorbeeld moeilijk zo’n site compleet updated te houden. Zeker aankomende zomer zal dat nog moeilijker worden. Het Zeteltje gaat op pad… naar de festivals. Extrema, Landjuweel en Solar. Tussendoor dan ook nog aan het werk voor Dag van de Vrede, Allone en Yip. En het blijft dat Ik en het Zeteltje en mijn gedachten bijvoorbeeld over inzet ik/zeteltje voor Dance & Pop als cultuur. Live8 bewijst het toch. Zo is het als cultuur bedoeld maar de werkelijkheid is gewoon anders. Aanstaande woensdag is de jaarvergadering van de Belangenvereniging Dance, mijn overeenkomst met Marcel is afgerond. Moet ik het dan gaan vertellen. Conamus bellen en dan op het ADE en Noorderslag? Zoveel te overdenken! Moeilijk dus!

06.06.05
Schreef ik in mijn laatste log, een week is niets, nu mag ik er van maken een maand net zo min. De tijd vliegt werkelijk en niet in de laatste plaats door zaken naast ‘het Zeteltje’ en daar heb ik het al ongelofelijk druk mee. Zonder nog maar ooit te promoten wordt de site nu al gemiddeld door 100 bezoekers per dag bezocht. Vind dat echt heel wat met nog zo’n jaar te gaan, voordat het echt ‘om de worst’ gaat. Ledensectie wordt thans geautomatiseerd, deze week volgt een oproep voor Journalisme, ‘52 punten’ zijn in voorbereiding en we hebben bijvoorbeeld aan ‘de Dag voor de Vrede’ onze volle aandacht gegeven. Het Zeteltje klopt in de basis, een levend organisme dat alle kanten uit kan groeien, stop er wat in en haal er wat mee uit. Het is een open vereniging. Je bent uitgenodigd!

09.05.05
Een week is niets. Je bent er nog niet aan begonnen en het is alweer weekend. Mindmappen is hip, geen duf ‘to do lijstje’ maar woorden, pijlen etc, printen en kriebelen maar. Dan zijn er echt heel veel mensen, die me vragen wat ik de hele dag doe. Wordt hoogtijd dat ik een beroep op de naaste mensen om me heen om iets te doneren of lid te worden. Alleen met wat geld kan ik werken aan het laatste restje commentaar dat ik nog steeds ontvang. Het moet persoonlijker, alleen via een webportal is het niet genoeg. Plannen liggen er, overeenstemming in bestuur, instellen Raad van Wijzen, Forumbijeenkomsten en naar de festivals. Na de zomer ziet het er weer heel anders uit.

25.04.05
Als het zo blijft opschieten als de afgelopen week dan belooft het wat. Officiele oprichting heeft nu dan echt plaatsgevonden. Een eerste concept programma is geplaatst. Website en nieuw mailingsysteem werken perfect, de agenda met allerlei activiteiten krijgt aardig vorm en met Rui, de eerste stagiaire, is het gezellig. Kiezen over een Europese Grondwet is van een moeilijkere orde maar ook dat op een rij gekregen. Stemt allen toch nog maar tegen zou ik willen adviseren als je al de moeite wil gaan nemen 1 juni. Het is als je het op de keper beschouwd toch weer een prachtig staaltje politiek. Zo ook de manifestatie ‘Stop Bush’, 7 mei op het Museumplein en al wat daarmee samenhangt. Kortom, van alles en mooie gelegenheden om uiting te geven aan de inhoud van het Zeteltje program. Chearzzz!

13.04.05
Ben eerlijk. Veel rust gehad. Verliefd en de Geest! Gemorrel op het forum. Het duurde me toch lang :-). Voor niemand meer te snappen. Maar toch is het niet anders dan dat ik voor het laatst schreef; verder in het voorjaar met een vernieuwd, modern werkende website. En dat is gewoon nu! Na Thailand een concept programma geschreven. Dat heb ik nu voor eerste feedback verstuurd naar mensen, die het dichts bij het Zeteltje staan. Binnen een maand verwacht ik dit online te kunnen plaatsen. Zo zal er vanaf nu, geregeld nieuws verschijnen. En daarmee samenvallend zal het Zeteltje actief maatschappelijk stelling gaan nemen. Natuurlijk broedt er nog van alles en meer. But hey, nog een dik jaar te gaan, voordat verkiezingen echt in zicht komen, tenzij de politiek natuurlijk weer de speeltuin in stapt en het kabinet dan wel valt…

Logboek 2004 - Het Initiatiefjaar

10.02.05
Het initiatiefjaar zit erop. Een Zeteltje Moraal wordt met dit bericht, enkel nog naslagwerk. Knelpunten zijn blootgelegd en een goede vorm voor het initiatief is duidelijker. In beginsel is het de site, die niet toegankelijk genoeg is, het wazigheidsgehalte blijkt te hoog en het ontbreken van een gezicht wordt niet begrepen. Dus moeten zaken anders. 'Een Zeteltje Moraal' wordt 'het Zeteltje' maar wel pas in het voorjaar, nadat IK terug ben uit Thailand... Liefde...

05.01.05
Godver, alweer een Nieuw Jaar. Duizenden dingen beter gewenst dan dat ze waren in 2004. De tekenen zijn echter niet gunstig. De eerste week al iedereen in rep en roer. Er is een ramp gebeurd. Een vreselijke ramp. Ook het Zeteltje initieerde met enkele creatieven een initiatief. Oprechte hoop, dat het echt zal bijdragen. Levenswater.NU. Noorderslag, een uitzending in de zendtijd voor Politieke Partijen?, de Forumbijeenkomst en de Officiële Oprichting van de Vereniging en dat nu wel of niet op Carnavalszondag? Effe een paar keer ademen en de winter zit er al weer op.

21.12.04
Het was mooier geweest, dit laatste bericht van het jaar te voorzien van een document, dat een bredere betekenis geeft aan nat. feesten, zoals Kerstmis. Het is daarvoor nog een jaar te vroeg. Terugkijkend op dit initiatiefjaar mogen we zeer blij zijn. Het ontwikkelt gewoon goed en of iemand nu aanhaakt, twijfelt of niet, het gedachtengoed wordt breed gedragen in de samenleving. Wij sluiten dit jaar nu af. Ruim op, zet recht, klaar je geest en doe goed. Rituelen maken vrij en geven nieuwe kansen. Dank voor je interesse, inbreng en meedenken. Tot 2005!

03.12.04
Het ‘Officieuse Oprichtings Weekend’ was goed. Het had beter gekund maar het was goed, inspirerend en gezellig. Geen beelden bijvoorbeeld en geen 200 leden. Zeker weten nu dat we ze wel hebben maar niet met een handtekening op papier. Dus echte ‘Word Lid’ actie als de vereniging formeel wordt opgericht. Mooi, als dat op zondag kon met Carnaval. Lof der Zotheid! Heel wat gebeurd in de media ondertussen. Initiatief goed naar voren, maar wie wordt nu woordvoerder? Wie heeft er verstand van financiën en wordt Penningmeester? En waarom komt er nu toch niets terecht van die ‘Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens?

25.11.04
Aanstaand weekend is het dan gewoon feest. De ‘Officieuse Oprichting’ van het Zeteltje gaat plaatsvinden. De basis ligt er, er komt een supergroep mensen, die moeten enthousiast, dan gaat het echt op weg. Mensen kunnen vanaf nu lid worden cq meedoen, er is media aandacht. Het Zeteltje gaat beginnen. Bij het Begin...

02.11.04
Met de moord op Theo van Gogh dan alweer een signaal, dat dit initiatief echt nodig is. Waar gaat het allemaal over? Wat gebeurt er toch allemaal? Hoe zit het met onze liberaliteit, verdraagzaamheid en mondigheid? Een ‘Oproep aan alle...’. Kom op, we gaan zaken veranderen. De basis is bijna af. Iets meer dan drie weken te gaan voor de 'Officieuze Oprichting'. Kijk nog eens kritisch en geef je feedback, voordat het groots naar buiten gaat.

15.10.04
Afgelopen week besloten, een officieus oprichtingsweekend te organiseren in het weekeinde van 27/28 november. Doel is in dat weekend 200 steunende leden te noteren. Dat betekent nogal wat! Zo moet het eerste drukwerk gemaakt worden. Het 'Concept Manifest' moet klaar. De Leden Area moet ingericht worden en natuurlijk moet de complete site dan in de basis naar behoren zijn. Wat er tenslotte bij een feestje komt kijken weet iedereen... Aan de slag...

02.10.04
Site is ondertussen uitgebreid. Op het forum word al gesproken. Statuten gaan thans onderweg naar de notaris. Alles wat er om ons heen gebeurd sterkt om het echt te doen. Zoals vandaag, 300.000 mensen op het Museumplein in Amsterdam. Volgende maand ligt er een conceptprogramma, visie, achtergrond en doelstellingen. Ondertussen wordt er aan andere zaken natuurlijk verder droomgevolgd...

14.07.04
Statuten in concept geplaatst. Een eerste mailing verstuurt naar direct naaste vrienden en relaties. Er is een bestuur nodig. Thans dan echt! de zomer, events en vakantie. Dingen op de plaats, werk voor het Onderbewuste tijdens een berg Bewust plezier. Terug de tiende september. Dan gaan we er toch voor?

23.06.04
Nederland door naar de kwart finales. In de kern gaat het daar pas over Moraal. Het gaat aan op een pr plan. Hoe het aan te pakken, dat er wat gebeurd voor het Zeteltje. De zomer, Extrema, Supernatural, Lovefields, Burning Man. Dan in september. Dan moet er wat gebeuren.

16.06.04
Een aantal projekten al afgewerkt. Sta er achter. Kan natuurlijk duizendmaal beter, moet natuurlijk maar kan het vertellen. Een klein flyertje is al klaar. Indian Summer. BVD! Belangen vereniging Dance. Het gaat goed.

08.06.04
Allerlei zaakjes lopen gelukkig al. Voor Guido is het alleen nog het implementeren van een guestbook en een Nedstat teller. Een mailtje verstuurd naar Vision Impossible met de vraag de animatie ‘Love Enforcement’ te mogen gebruiken... zo moeten er dus honderd+ vragen uit. Xl, Dion... Promotie maken... Vraag Daniel en Jesse ofzo... Eerst vandaag, die andere pagina’s invoegen... ‘Financieel’ en ‘De Route naar...’.

04.06.04
Valt allemaal niet mee, zo’n site maken. Struikel echt over de kleinste java scripts en doorlink problemen, doordat een voorpagina is gaan bestaan uit een dummy, index en indexmain... of weet ik veel wat. Yo Guido. Verheug me erop dat dit allemaal achter de rug is en er echt naar buiten getreden kan gaan worden. Werken naar een Systeem...

02.06.04
Logboek dan echt begonnen. Gisteren met vrienden, overleg, Burning Man. The Moral Seed. Te gek, dat het aansluit. Zo komt! Verplicht dus verder met teksten. Maar das zo moeilijk. Taal. Alle woorden, die een link moeten zijn. Behalve dingen zoals lidwoorden, werkwoorden... Veel to do. De zomer, die er aankomt! Bedankt... iedereen die helpt of geholpen heeft.

27.05.04
Vandaag dus uitgebreid in de weer met de html paginaatjes, kleurtjes etc in zijn meest simpele vorm. Voor hulp etc zie Agenda. Op de goede weg echter... Guido vragen voor Forum en Reacties, teksten dan eens voldoende maken, dan heb je een duidelijke structuur, die simpel is maar hopelijk aanspreekt en dan gaat het zo vanzelf, had ik me zo bedacht. Begin Juli ofzo...